Nevşehir'de düzenlenen bir etkinlik ile gençler sabah namazında buluşturulup, namaza teşvik etmek ve öğrencilerin maneviyatının güçlendirilmesi amaçlandı.

Bu kapsamda Sabah Namazında liseli öğrencilerle buluşan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yapılan sohbet ardından birlikte kahvaltı yaptı. 

Sabah namazının ardından gençlerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerle sohbet eden ve etkinlikten son derece memnun olan Milletvekili Açıkgöz, bu tür etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini vurguladı.

Etkinliğe katılan lise öğrencileri kalabalık bir cemaatle sabah namazını kıldıktan sonra Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile kahvaltıda buluştu. 

Sabah namazının ve kahvaltının ardından açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz, bu etkinlikte lise öğrencilerimizle tanışıp sohbet etme ve kaynaşma şansı yakaladık dedi. 

Sık sık öğrencilerle bir araya gelerek onların manevi eğitimleri noktasında da destek olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Açıkgöz, 2023'ün mimarı olacak Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor kendilerine başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum dedi.

Etkinliğine yoğun ilgi gösteren öğrenciler Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e kendilerine gösterdiği ilgilerinden dolayı teşekkür etti.