7 Haziran Genel Seçimlerinde Nevşehir'den Milletvekili Seçilen Mustafa Açıkgöz"Ben tüm halkımızdan rica ediyorum, bize çiçek göndermek yerine çeşitli hayır kuruluşlarına bağışta bulunsunlar" dedi.

LÜTFEN  ÇİÇEK GÖNDERMEYİN  BAĞIŞ YAPIN

7 Haziran’da gerçekleştirilen Genel seçimler sonrasında AK Parti'den Nevşehir Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz’e halkımızın yoğun ilgisi devam ediyor.

Ziyaretçilerini ‘Mecliste'ki makamında ağırlamaya devam eden Milletvekili Açıkgöz tüm Nevşehirlilere seslenerek bir ricada bulundu. Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “7 Haziran 2015 Genel seçimleri sonrasında halkımız yoğun ilgi gösterdi ve gelen çiçeklerle Meclisteki Odamız adeta çiçek bahçesine döndü.

Seçimlerden sonra ilk günden itibaren halkımız sağolsunlar ilgisini bizlerden esirgemiyor. Herkese bu konuda çok teşekkür ediyorum. Ancak halkımızdan bir ricam var. 

Ben Nevşehirli hemşehrilerimden rica ediyorum, bize çiçek göndermek yerine çeşitli hayır kuruluşlarına bağışta bulunsunlar.

Bizleri anlayışla karşılayacaklarına ve bu çağrımıza halkımızın destek olacağına inanıyor, halkımızın ilgi ve alakasına bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.