AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Gülşehir ilçesinde iş yerlerini ziyaret ederek, esnaftan destek istedi. 

Ziyarette esnafı dinleyen Açıkgöz, gündemi, projelerini ve Ak Parti hizmetlerini anlattı. AK Parti'nin kurulduğu gündün itibaren halkın ve esnafın sorunlarına eğilen bir anlayışla hizmetlerini sürdürdüğünü dile getiren Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. 25 Haziran'a ayrı bir Türkiye ile uyanmayı umut ettiklerini belirten Açıkgöz, yeni bir sisteme uyanacak olan ülkenin şaha kalkacağını kaydetti.

Gülşehir esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Açıkgöz, çalışmalarında esnaf taleplerine dikkat edeceğini ve ziyaretlerini sürdüreceğini ifade etti.

Açıkgöz: " İlk Kez Oy Kullanacak Olan Gençlerle Buluştu"

“GENÇLERİN SEÇİMİ OLACAK”

27. Dönem Milletvekili Adayı Açıkgöz, Gülşehir'de seçim çalışmaları kapsamında 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde ilk defa oy kullanacak olan gençler ile bir araya geldi. Burada gençlerle görüşen Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Tarihi ve kritik bir sürecin içerisindeyiz. Türkiye'nin makus tarihini yenebilecek ve bu milletin kaybettiği özgüveni yeniden bu milletle bütünleştiren bir liderin neslisiniz. Gençliğe gerçek değeri sadece AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hep birlikte görüyoruz. AK Parti olarak birçok genç adayımız var. Bu seçim gençlerin seçimi olacak. Ve Sizlere en çok güvenen değer veren AK Parti ile Şimdi Vakit  Güçlü Yeni Türkiye Vakti" ... diyerek en büyük desteği verecek, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozarak geleceğini çizecek ” ifadelerini kullandı.

İşte Milletvekili Açıkgöz'ün Gülşehir ziyaretinden başlıklar:

Gülşehir ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Açıkgöz, "Eşsiz güzelliklerin diyarı Gülşehir’imizdeyiz. “Aziz hemşerilerimiz 24 Haziran seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanı ve 600 milletvekili seçmeyecek; Türkiye, yeni bir yönetim sistemine de Bismillah diyecek. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Devlet için  #Vakit Türkiye Vakti “ dedi.

Gülşehir'in sorunlarıyla ilgili ilçe teşkilatıyla sürekli istişare içerisinde olduklarını söyledi.

Partilerinin kurulduğu günden bugüne büyük hizmetler yaptığını ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu: "Gülşehir ilçemize yapılan hizmetler inşallah bundan sonra daha da artarak devam edecektir. Hala hazırda devam eden projeler ve çalışmaların takipçisi olduklarını ifade etti."

“İlk Oyum İlk Heyecanım Recep Tayyip ERDOĞAN’a AK PARTİ”ye diyen genç kardeşlerimiz kararını vermiş. #Vakit Türkiye Vakti

Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşkent'i ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz,“ Gülşehir/ Gümüşkent’teyiz.16 yıl öncesine göre daha özgür bir Türkiye var. Birileri rahatsız olsa da bugün geçmişe göre daha hür, daha müreffeh, daha demokratik, daha güçlü bir Türkiye var. Gümüşkent’imiz kalkındıkça Nevşehir gelişecek, Türkiye güçlenecek. Vakit Nevşehir Vakit Türkiye Vakti!