Küçük-büyük, genç-yaşlı her kesim onu çok sevdi. Nevşehirli vatandaşlar cana yakınlığı, mütevaziliği, sevecenliği,hoşgörüsü ve halkla kurduğu birebir iletişim ile vatandaşın sempatisini kazandığı çekilen tüm fotoğraf karelerine de yansıyan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de vatandaşla buluşmasına devam ediyor. Milletin verdiği vekaleti en iyi şekilde temsil eden Açıkgöz, ziyaretlerde Vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılaşıyor.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları gezerek vatandaşların ve esnafların sorularını dinledi. Ziyaretlerde kendisine büyük ilgi gösteren Nevşehirli vatandaşlar evladını bağrını bastı.

Yürüttüğü çalışmalar ve yapmış olduğu hizmetlerle her kesimden büyük takdir ve ilgi gören AK Partili Nevşehir Milletvekili Milletvekili Açıkgöz,"Nevşehir’de hemşerilerimizle tek tek hasbihal edip; esnaflarımıza hayırlı, bereketli işler diledik.Kadim şehirimizde Anadolu medeniyetimizi yaşıyor, yaşatıyoruz. Medeniyetlerin beşiği Nevşehir ‘imiz için hep birlikte çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.2023 hedeflerimiz çerçevesinde 15 yıldır AK yatırımlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.  Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Bizler, Milletimizin efendisi değil, hizmetkarıyız."
AK Parti Kadrolarının milletin hizmetkârı ve AK Parti'nin de milletin partisi olduğunun altını çizen Milletvekili Açıkgöz, "Biz her zaman milletimizin emrindeyiz, hizmetindeyiz. Çünkü AK Parti milletin partisidir. Millete hizmet eden partidir. Biz milletvekillerimizle, eskisi yenisi ile tüm parti teşkilatımızla bir bütünüz. Milletimizin efendisi değil, hizmetkarıyız. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu." 

Siyasetçinin en büyük sermayesinin insan olduğunu, AK Parti Hükümeti olarak milletvekilleriyle vatandaş arasındaki bütün engelleri kaldırdıklarını ifade eden Açıkgöz, göreve geldikleri ilk günden itibaren tabandan tavana herkesin hizmetkarı gibi görev yaptıklarını vurguladı. 

Başları açık, alınları ak bir şekilde vatandaşlar arasında dolaştıklarını dile getiren Açıkgöz, şöyle devam etti: 

"Nevşehirli Vatandaşlarımız günün 24 saati hangi konuda olursa olsun hangi siyasi partinin üyesi olurlarsa olsunlar bizi arayabilirler, sorunlarına çözüm üretmemiz için bizimle görüşebilirler. Bu dünde böyleydi. Bugün de böyle, yarınlarda da böyle olacak. Hizmet için geldik, milletimize hizmetkar olmak için bu yolu seçtik. Milletimizin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır." 

Açıkgöz, seçimden seçime vatandaşıyla buluşan politikacılığın AK Parti Hükümetiyle beraber tarihe karıştığını, Nevşehir'in bütün sorunlarının kendi sorunları olduğunu ve bunları çözmek için göreve geldiklerini bildirdi. 

Vatandaşların daha üst düzey bir kentte yaşayabilmeleri, modern ve çağdaş yaşam alanlarında hayatlarını sürdürebilmeleri, eğitim ve sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmeleri, ileri demokrasinin yerleşmesi ve birinci sınıf vatandaş olabilmeleri için gerek partimiz gerekse hükümetimiz 24 saat görevi başında olduğunu ifade eden Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, şunları kaydetti: 

"Bugün çevre ülkelerde yaşanan sorunları görüyoruz. Ama bu yolun sonu aydınlıktır. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz. El ele verdiğimiz zaman ülkemiz Ortadoğu'nun lider ülkesi olma yolundaki adımlarını zirveye çıkarak dünyaya ilan edecektir. Bu sıkıntılı sürecin yakın bir zamanda sonlanacağını ve demokrasinin bu ülkede egemen olacağına inanıyorum." dedi.


"Anadolunun bütün asaletini üzerinde taşıyor"
Açıkgöz, Nevşehir'de 7'den 77'ye partili partisiz herkes onu çok seviyor. Çünkü, Nevşehir'e Milletvekili seçildikten sonra hiç kimseyi ayırt etmeden görev yaptı ve kısa sürede de herkesin sevgilisi oldu. Nevşehir genelinde yaşayan gencinden yaşlısına, hastasından işçisine, özürlüsüne, esnafına, sporcusuna ve her meslekten insana ayırt etmeksizin hep yanında oldu. Açıkgöz'ün bu Sırrı ise; "Camide, pazarda, sahada, düğünde, cenazede, her zaman vatandaşların yanında olması ve özellikle  "Samimiyeti" ile Nevşehir'in Yerine göre Altın yürekli, yerine göre aslan yürekli Adamı olarak gösteriliyor. Ve onun için de partili partisiz herkesin sevgilisi oldu.

Vekil dediğin böyle olur...!
Milletvekili Açıkgöz'ün, cenazeden düğüne kadar Nevşehirlilerin her zaman yanında olduğunu belirten vatandaşlar da; "Milletvekilimizin gönül kapısı hepimize açık. Bunu Milletvekilimizin görev süresince gördük, görüyoruz. Sağolsun vekilimiz, vatandaş olarak bizlerin sıkıntılarına kulak veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.