2010 Yılında Nevşehir’de oluşturulan ve 54 Sivil Toplum Kuruluşunun destek verdiği Milli İradeye Saygı Platformu Üyeleri Topuzluhan da yemekli toplantıda buluştu.

Milli İradeye Saygı Platformu Üyeleri'nin katılımında gerçekleştirilen Yemekli Toplantıda söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz yaptığı konuşmasında İrade vurgusu yaptı ve 
"İstikrar, güven ve kalkınmanın devamı için , Sen Ben Yok Türkiye var..." dedi.

Sözlerine “Hakkınızı Helal Edin” diyerek başlayan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hem ülkenin geleceğine, hem çocuklarımızın geleceğine sahip çıkılan bu harekete katılanlara teşekkür etti.

Açıkgöz, “Anlatmaya çalıştıklarımız parti meselesi değil. Aslında bu işler Osmanlı’dan bu yana ola gelmiş. Geçmişte eli silah tutanlar kullanılmış ama günümüzde artık eli kalem tutanlar da ne yazıkki kullanılıyor. Günümüzde kalem silahtan daha güçlü olmuş. Hangi parti olursa olsun. Mutlaka Milli İrade ve bu milletimizin vereceği karar ve göstereceği iradeye saygı şart.

Ve Biz diyoruz ki, biz seçimle geldik seçimle gidelim. Ama Bunlar Milletin sözüne nede milli iradeye saygı göstermiyorlar. Herkes yerini ve haddini bilecek. Millet varsa biz varız. Millet varsa devlet var.
Halkımız 7 Haziran sürecinden bugünlere gelene kadar herşeyi tüm çıplaklığı ile gördüler. İçerden ve dışardan ülkemiz üzerine oynanan oyunları kumpasları yaşadılar. Bunların niyetleri ortada hamd olsun ki yaptıkları oyunlar bir bir deşifre oldu. 

Bunların dertleri başka Güçlü Lider bir Ülke asla görmek istemiyorlar.Hele hele Dünya liderliğine soyunmuş , Mazlumları kanatları arasına alan, hakkın ve haklının saffında yer tutan Müslüman bir Türkiye asla işlerine gelmiyor. Bu tarih boyunca böyle gelmiş ama inşallah böyle gitmeyecek. 
Ve bu oyunları bozacak yine Milletimiz olacak. 

Muhalif kanadındaki siyasi partileride eleştiren Açıkgöz, 
Bazen iktidar hırsı gözleri bürüyebiliyor. Ne yazık ki Ülkemiz'in birliği ve Milletimizin Dirliği için "1" olmayı başaramayan, Konusu Türkiye olduğunda geri kalanı teferruattır erdemliği gösteremeyenler, bu mihraklara adeta çanak tutttuklarının ve ülkemize ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller.  

Halkımızın Tek başına güçlü bir İktidar istiyor. Halkımız Siyasi ve ekonomik İSTİKRAR
 istiyor. Bizde Halkımızdan sadece bir şey istiyoruz. Onlardan tek istediğimiz İradeleriyle ülkemize sahip çıkmaları. 
Eski Türkiye bitti önümüzde Yeni Türkiye bizleri bekliyor. Çok şükür Artık bilinç düzeyimizin yüksek olduğuna inanıyorum. Bizim niyetimiz hayır. Arkadan hançerleme ile başka yerlere hizmet etmeyle bir yere gelinmeyeceğini gördük görüyoruz. Bizler bugüne kadar hayırlı çalışmalar yaptık. 1 Kasım ve sonrasında da hayırlı daha güzel çalışmalar yapmaya adayız. Bu yüzden sen ben yok Biz var Milletimiz var Güçlü Türkiye var. İnşallah 2 Kasım sabahı Milletimizi aydınlık günlerin Türkiye'sine yelken açan Güçlü tek başına bir AK Parti İktidarı bizleri bekliyor” ifadelerinde bulundu.