AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Yeni Sanayi Meydanında kurulan iftar sofrasına katıldı.

27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında;" Yeni sanayi meydanında esnaf ve sanatkarlarımızla iftarın bereketini paylaştık. “Vakit birlik ve beraberlik vaktidir.Sizin gibi usta eller, Büyük usta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a ve AK PARTİ’ye bugüne kadar destek verdi; 24 Haziran’da da destek vereceğinize inancımız tamdır.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKINI BU MİLLET KURDU

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz’de ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Cuma günü görkemli ve coşkulu Nevşehirlilere yönelik olarak gerçekleştirdiği miting ile bir kez daha Erdoğan’a olan sevgisinin ortaya konulduğunu söyledi. ‘ Nevşehirli kardeşlerimin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi Nevşehir’e sığmadı’ diyen Açıkgöz, 24 Haziran seçimi için kurulan Cumhur ittifakının 15 Temmuz’da bu vatanı ellerinde bayraklarıyla koruma azim ve kararlılığı içerisinde olan vatan kahramanlarının ortak inancı doğrultusunda oluşturulduğunu, bu ittifakın karşısında olan  ittifakı  da Şer İttifakı olarak isimlendirdiğini kaydetti.

Yeni sanayi esnafımıza da bir müjde verelim.

Bu milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağına inandığının altını çizen Açıkgöz,Yeni ve Lale Sanayi Sitesi’nin de bundan sonraki süreçte daha modern işyerlerine sahip bir merkeze dönüştürüleceği müjdesini verdi. “394 tane talep toplandı, Allah’ın izniyle etap etap,talep sahiplerimizin dükkanlarını pırıl pırıl yapacağız. Sanayicimize hayırlı olsun. #Yaparsa AK Parti Yapar 24 Haziran’da da liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Durmak Yok Yola Devam” dedi.