AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili 1.sıra adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de faaliyet gösteren Nevşehir Özel Halk Otobüs şoförleri ile bir araya geldi.

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen ve durak çalışanı şoförlerini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerini anlatarak destek istedi.

Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; 24 Haziran Seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren kader seçimi olduğunu belirterek, “İnşallah, 20 gün sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacağız” dedi.

Açıkgöz konuşmasına şöyle devam etti; “Her seçim döneminde partimize olan teveccüh artıyor. Milletimizle gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor. Bizim tek derdimiz, milletimize en iyi hizmeti sunmaktır. Milletimizin, partimize olan ilgisi ve güveni sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Hamdolsun bizler, bu sorumluluğun farkındayız ve bu inançla hareket ediyoruz. 24 Haziran’da da önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Çok çalışacağız. İnşallah, hemşehrilerimizin desteğiyle Nevşehir'de 3-0'lık sonuç ve en iyi oy oranıyla Ankara’ya güçlü bir destek sunacağız." diye konuştu.

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen ve durak çalışanı şoförlerini ziyaret eden AK Parti Nevşehir 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Özel Halk Otobüsçülerimizle bir aradayız. “24 Haziran’da Büyük Usta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ve AK PARTİ ile Durmak Yok Yola Devam” dedi.