AK Parti NevşehirMilletvekili Aday Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz yarın yapılacak olan temayül öncesinde oy kullanacak olan üyelerin desteğini istedi. 

AK Davaların, AK Gönüllerin , AK Çalışmaların, Güçlü Nevşehir'in hizmetkarı olmak için bende varım diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu açıklamasında şunları ifade etti;

Saygı Değer Hemşerililerim, Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Kökünü tarihten alan, tarihe damga vuran, medeniyetin beşiği olan güzel Nevşehir’ imizin güzide insanları ile aynı topraklarda doğup, büyümenin kıvancını ve onurunu hayatımın her anında yaşadım. Bu kıvanç aynı zamanda bana sorumluluğumun da büyüklüğünü hiçbir zaman unutturmadı.

            1993 yılından beri Nevşehir Açıkgöz Eczanesi Eczacı Mustafa AÇIKGÖZ olarak halkımızın yediden yetmiş yedisine hizmetkâr oldum. Halkımızın sevincini, üzüntüsünü, acısını yerinde, halktan biri ve halkın öz evladı olarak paylaştım. Yunus Emre’ nin “Yaratılanı severim, Yaradan’ dan ötürü” felsefesiyle sadece insana değer verdim. Pirimiz Hacı Bektaş-i Veli’ nin “Yolumuz; ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur.” sözü temel ilkem olmuştur.

            AK PARTİ’ mizin kuruluşunda ve sonraki çalışmalarının tamamında sayısız görevler almanın gururunu yaşadım. 2011 genel seçimlerinde AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ A. Adayı oldum. AK PARTİ’ mizin bana uygun gördüğü görevlerde, küsmeden herhangi bir beklenti içerisine girmeden, maddi ve manevi hiçbir baskıya boyun eğmeden, gece-gündüz, yaz-kış demeden kapı kapı DAVAMIZın tebliğsi için kendi ekibimle çalıştım.

            7 Haziran 2015 genel seçimleri sadece Türkiye’ nin seçimi değildir. YENİ TÜRKİYE’ nin ve Müslümanlığın kaderini doğrudan etkileyecek tarihi öneme sahip bir seçimdir. Sivil Anayasayı, Başkanlık Sistemini şekillendirecek AK PARTİ neferleri olarak bizlerin daha titiz olması ve vebali büyük olan bir görevin beklediğini unutmamalıyız. Türkiye’ nin kaderiyle oynanmaya çalışıldığı bir 28 Şubat sürecinden, YENİ TÜRKİYE’ nin temellerini şekillendirecek milletvekillerimizin seçimi için iradelerini yansıtacakları 28 Şubat 2015 tarihindeki AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ temayül oylamalarının önemini kavrayarak, DAVA İNSANLARInı tercih etmeliyiz.

            Nevşehir’ imizi kapalı bir şehir olmaktan çıkararak gençlerimize, kadınlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza yönelik; iş, istihdam, yatırım, tarım, turizm, sağlık, kültür ve sosyal alanlarda hayata geçmeye bekleyen sayısız projelerimin vücut bulması için sizlerin dualarınızı ve desteklerinizi beklerim…

            GÜÇLÜ NEVŞEHİR GÜÇLÜ TÜRKİYE!

            Saygılarımı sunarım.

 

 Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

 AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ

A.  Adayı