AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver iftarlarını Nevşehirli Pazar yeri esnafları ve vatandaşlarla birlikte açtı.
Nevşehir 
Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün bin 500 kişiye iftar yemeğinin verildiği Yeni Pazar Yerinin altındaki salonda iftar yemeğine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıveriftar öncesi masalarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı.

Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Organizasyon kapsamında her gün burada bin 500 kişiye iftar yemeği veriliyor. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazanın ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayının bereketini hep beraber yaşayacağız. Ben bu vesile ile tüm Nevşehir halkımızın Kadir Gecelerini ve Yaklaşan Ramazan bayramlarını kutluyorum” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver ise, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’da biz de kalplerimizi birleştirdik. Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ile katıldığımız iftarla vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşamak istedik. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu etti. Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz dualara kabul etsin” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, ezanın okunmasıyla birlikte ayrı masalara oturarak iftarlarını vatandaşlarla birlikte aynı iftar sofrasında açtılar.

İftar sonrası Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Adayı Selim Özmen ve Nevşehirli Pazar esnaflarıyla birlikte çaylarını içip onların sıkıntılarını dinlediler.

FİBHABER.COM Nevşehir'in 10 yıldır en çok izlenen ilk haber sitesi...

2005'den Günümüze...

Tüm Dünyadaki Nevşehirlilerin ilk ve tek buluşma adresi www.fibhaber.com

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> İzinsiz alınamaz, alanlar hakkında hukuki işlemler yapılmaktadır. http://www.fibhaber.com

Nevşehir Güncel Haberleri