AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, Nevşehir'de Askıda Elbise Mağazasının açılışına katıldı.

Nevşehir Sebze Pazarı’ndaki 2 nolu kapı yanındaki alanda hayırseverlerin girişimi ile hizmete açılan mağazanın açılışı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Bu projenin gerçekten çok güzel bir sosyal proje olduğunu, bu projeye katkı sunan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Açıkgöz, gençlerin başlattıkları bu kampanyaya kendilerinin de destek verdiklerini belirterek sözleri, şöyle sürdürdü: “Bu uygulamadan dolayı çok mutlu olduklarını, böylesi yardımların kendileri için çok memnuniyet verici olduğunu ifade ederek yardım yapan herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Askıda Elbise projesi Vakıf Kültürünün En Güzel Örneklerinin Yaşandığı Nevşehirimizde Hayırseverlerimiz, İş Adamlarımız, Gönlü Geniş Hemşehrilşerimizin Hayra Duyarlılığı Bizleri Mutlu Etmektedir . Yardım, Birliktelik ve paylaşım noktalarında Her Zaman Vatandaşlarımızı Duyarlı Olmaya Davet Ediyoruz. Ayrıca bu güzel projeye imza atan ve Emeği Geçenlere Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Bir kez daha tüm Nevşehirli Hemşehrilerimi "Hayırda Yarışmaya Davet Ediyorum" dedi.

Mahmut Kemikkıran  Hocaefendi’ nin yaptığı duanın ardından hizmete kazandırılan mağaza da her yaş grubundaki ihtiyaç sahipleri için elbisenin yanı sıra, ayakkabı, oyuncak, kırtasiye ve çeşitli ev eşyaları da bulunuyor.

Askıda Elbise mağazasına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler,  Nevşehir Sebze Pazarı 2 nolu kapı yanındaki merkeze,  saat 13.00-17.00 arasında bağışta bulunabilecekler.