Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Programının çekimleri için Nevşehir’e geldi.

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz yarışmasının yeni sezon çekimlerinin ilk bölümü için Nevşehir’e Havalimanına geldi. Ilıcalı havalimanında gazetecileri karşısında görünce benim için gelmesiniz herhalde diye de espiri yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı, ‘’Yetenek Sizsinizprogramının çekimleri için Nevşehir’e geldim. Burasının güzel bir şehir olduğunu zaten biliyoruz. Bende ilk kez geldim Nevşehir’e, bakalım bizleri nasıl sürprizler bekliyor’’ diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı daha sonra ise havalimanından kendisi için hazırlanmış olan araç ile konaklayacağı otele geçti. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması yeni bölümleri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde bugün çekimleri yapılacak.

Yarışmada Juri üyeleri içinde Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran , Seda Bakan ,Eser Yenenler bulunuyor. 

Eser Yenenler ve Seda Bakan dün akşam Yeniköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Acun Ilıcalı'yla birlikte yemek yiyen ikili Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ilgili bilgiler verdi.

Yetenek Sizsiniz'in jüri üyeleri değişti. Yeni sezonda yarışmada Özgü Namal'ın yerine Seda Bakan, Murat Boz'un yerine de Ali Taran geldi.

ALİ TARAN GERİ DÖNDÜ

Yeni sezonda Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jürisine katıldığını belirten Seda Bakan 'Çok heyecanlıyım. Yarın Nevşehir'de çekimlere başlıyoruz' dedi.Yarışmadaki diğer yeni jüri üyesini de Eser Yenenler açıkladı.Yenenler 'Ali Taran geri döndü' dedi.

ÖZGÜ'NÜN YERİNE SEDA BAKAN GELDİ

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Murat Boz yerine Ali Taran, Özgü Namal yerine de Seda Bakan jüri koltuğuna oturacak.

Not: Yarışma proğramına sadece Üniversite öğrencileri konuk olarak alınacağı bildirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde 'Yetenek Sizsiniz' Çekimleri Öncesi görüntüler: