Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde yarın başlayacak 52. Ulusal ve 26. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol,  MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in yanı sıra, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksal Taşçı, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyaretinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’ye Avanos el sanatları ürünlerinden anfora hediye etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bakır işlemeli ibrik ile  yörük kilimi takdim etti.