AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerine devam ediyor. 7 Haziran Genel seçimlerinin en hızlı aday adaylarından Av. Mahmut Sami Uluer STK ziyaretleri kapsamında bugün ilk olarak  İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesi'ni ziyaret etti.  Uluer burada İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel ile bir süre görüştü. 

Nevşehir için her fırsatta yapacaklarını dile getiren, sorunlarını yakından takip eden ve bu kentin geleceği için AK Parti’den aday adayı olan Av. Mahmut Sami Uluer STK ziyaretlerine devam ediyor. Uluer Nevşehirde, gittiği her yerde ilgi ile karşılanıyor.

İlk ziyaretinde Baki Öncel'e Nevşehir ile ilgili olarak düşüncelerini ve projelerini anlatan Uluer, Burada biz düşen bu tür işlerin takipçisi olmak Nevşehir ve Nevşehirliyi her konuda desteklemektir. Seçildiğimiz takdirde Nevşehir için çok önemli projelere imza atacağımız şimdiden söz veriyoruz” dedi.

ULUER'in Nevşehir Vatan şehitleri ve gazileri derneği ziyareti...

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği binasında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ve dernek üyesi olan şehit aileleri ve gazilerle biraraya gelen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Avukat M.Sami Uluer, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yeni dönemde TBMM'de Nevşehir'in Milletvekili olarak hizmet vermek istediğini belirten Uluer, şehit yakınları ve gazilerine Türk Milleti'nin minnet ve şükran borçlu olduğunu söyledi. Uluer, Milletvekili seçilmesi durumunda tüm sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalışacaklarını ve hükümetin bugüne kadar şehit aileleri ve gazileri için yaptığı katkıların artırılması için gayret edeceğini de sözlerine ekledi.

Uluer'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Çiftçi çalışmalarında başarılar diledi.

Uluer Nevşehir’in önemli sivil toplum örgütleriyle görüşerek, yaklaşan seçimler ve Nevşehir’in bu seçimlerden beklentileri üzerinde istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer'in bugün ikinci durağı 
Semerkand Vakfı Nevşehir temsilcisi ve kanaat önderi Sayın Ahmet FERALAN’ı ziyaret ederek çıkmış olduğu yolda samimi olduğunu ve vazife tevdi edilirse ve milletimiz kendisine teveccüh gösterirse görevini istikamet üzere ifa etmek istediğini söyleyerek, Ahmet Hoca’dan dua istedi.

Uluer'in Her daim iç içe olduğu Nevşehir’in sosyal ve iktisadi hayatına yön veren önemli isimlerle sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı ifade ediliyor.