AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Fatih Yakut seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinin yanı sıra, doktorluk mesleğini geri plana atmadan, hayır duası almayı da sürdürüyor.

AK Parti'nin Nevşehir'de ki doktor aday adayı Op. Dr. Fatih Yakut, seçim çalışmalarından fırsat buldukça, ev ziyaretleri gerçekleştirerek var olan hastaların dertlerine deva olmaya çalışıyor.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Op. Dr. Fatih Yakut, siyasi çalışmalaır kapsamında mesleği gereği alışık olduğu gibi hastaları da ziyaret ederek, şikayetlerini dinliyor. Müdahale edilmesi gerekenleri de doktor olarak kontrollü şekilde muayene eden Yakut, ailelerin hayır duasını da alıyor.

Burada görüştüğü hasta vatandaşlar ve yakınlarıyla aday adaylığı sürecinden bahseden Milletvekili Aday adayı Yakut'u karşılarında gören vatandaşlar, kendisine sevgi gösterisinde bulunurken, çıktığı yolda başarılar dilediler. Yakut ise hastalarımıza Allahtan acil şifalar diliyor dualalrını bekliyorum dedi.

CEMİL USTA HOCAMIZA GEÇMİŞ OLSUN 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı Op. Dr. Fatih Yakut, bir süre önce ameliyat olan Cemil Usta Hocaefendi'yi hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.