FİB Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre seçim çalışmaları için Ankara TBMM'de ve Ak Parti Genel Merkezinde Nevşehir'den aday adayı olacaklar hummalı bir çalışmanın içine girdi.

Geri sayım başladı Aday adaylarını heyecan sardı.Aynı heycanlı bekleyiş Nevşehir de de sürüyor.
Kulis çalışmalarını bitirip Nevşehir'de aday adaylıklarını açıklayan isimlerden hangi ismin Aday gösterileceğini halkımızda merak ediyor. İşte Meclisten elde ettiğimiz bu kareyi siz okurlarımızla paylaşıyoruz.  

Başkentte 'Aday aday turizmi' patlaması yaşandı, doluluklar yüzde 80'e çıktı


Yaklaşan 30 marttaki yerel seçimler için Nevşehir bölgesinden belediye başkan adayı olmayı planlayanlar karar verici merkezlere yakın olmak için Ankara’yı mesken tuttu. 

Aday adayları özellikle Meclis’e yakın otelleri tercih etti. Otellerin doluluk oranları yüzde 30’dan 80’e, gecelik fiyatlar ise 525 liraya kadar yükseldi Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde TBMM ve Genel Merkezler için kendi bölgelerinde belediye başkan adaylığını düşünenler, "karar vericilere yakın olmak için" Ankara otellerini doldurdular.
 
Nevşehirle birlikte Anadolu’nun dört bir köşesinden Ankara’ya akın eden belediye başkanı aday adayları, gecelik konaklama fiyatı 80 ile 525 lira arasında bulunan otellerin doluluk oranlarını yüzde 80’lere kadar çıkardı. Otel sahipleri sezonu kapatan kıyı bölgelerindeki resort tatil otellerinden personel alımına başlarken, bu işten en karlı çıkanlar şüphesiz otel işletmeleri...