NEVŞEHİR(MHA) Belediye başkanlıklarına aday adaylıkları öncesinde Memur-Sen’e bağlı sendikalarda görev alan 3 aday adayı Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen’de iki dönem şube başkanlığı görevinde bulunan Nevşehir Merkeze bağlı Göre kasabasından Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Adem Hatipoğlu ile Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinden Ak Parti belediye başkan aday adayı Recep Soylu ve Avanos Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Cumhur Arslan Memur-Sen İl Temsilciliğine ziyarette bulundu.

Ziyarette hem belediye başkan aday adaylıkları, hem de Memur-Sen ve bağlı sendikaların çalışmaları hakkında bir süre sohbet etme imkanı elde eden Ak Partili Belediye Başkan aday adayları sendika yöneticileriyle istişarelerde bulundular.

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “Bilindiği üzere 30 Mart 2014 tarihinde ülkemizde bir yerel seçim yapılacak ve şu günlerde seçim atmosferi iyiden iyiye kendisini hissettirmeye başlamış durumda. Ülkemizin demokrasisisin daha güçlü hale getirilmesi anlamında seçimleri önemsiyoruz. Bu seçimin ülkemizde sükunet içerisinde yapılmasını ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Ak Partiden belediye başkan aday adayı olan Sayın Adem Hatipoğlu, Cumhur Aslan ve Recep Soylu sendikamızı ziyaret etme nezaketinde bulundular. Bu süreçte her üç aday adayına da başarılar diliyoruz. Demokrasinin olduğu yerde rekabet olacaktır. Rekabetin olduğu yerde de kalite olacaktır. Memur-Sen konfederasyonu olarak demokratikleşme paketinde öngörülen oy kullananların siyasi partilere üye olabilmelerine yönelik adımın ülkemiz demokrasisinin gelişmesi yönünde çok önemli bir adım olduğuna inanıyorum” diye konuştu.