TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü salonunda gerçekleşen iftar yemeğinde Nevşehirli partililer AK Parti Adıyaman Teşkilatı tarafından ağırlandı.
AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğine;  AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Nevşehir AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kutay ve çok sayıda partili katıldı.

Gün boyu Adıyaman'ı gezen heyet, akşam ise iftar yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Nevşehir'den Adıyaman'a gelen heyete teşekkür ederek, "Bu proje kapsamında size Adıyamanımızı tanıtma imkanı bulduk. Adıyaman'ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında aynı zamanda bir inanç merkezi olarak da sizlere tanıtma şansını edindik. Farklı din, inanç ve kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı kentimizde sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Ramazan ayının feyz ve bereketiyle dolu günler yaşıyoruz. Hepinizin Ramazan-ı Şerifinizi tebrik eder, hayırlı iftarlar dilerim. Bu ayın ruhuna uygun olarak kardeşliklerin pekiştirilmesi, yeni dostluklar edinilmesi, yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması, yoksulun gözetilmesi ve korunması adına birçok etkinlik yapılıyor, insanların yalnız olmadığını hissetmesini sağlayacak çalışmalar yapılıyor.AK Parti'li kadınlar olarak bizler de bu etkinliklerde çorbada tuzumuz olsun diye elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar ve Adıyaman İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat ise konuşmalarında, kardeş iller projesinin, iki ili kaynaştırması, iki ilin güzelliklerinin farkına varılması ve sorunları çözmede ortak çabalarının önemine değindi.