Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube başkanlığı üç ayların başlangıcı ve Regaip kandili dolayısıyla özel bir program gerçekleştirdi.
Anadolu Gençlik Derneğinin şube başkanlığı binasında yapılan programa Şuurlu Öğretmenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Aydemir konuşmacı olarak katılırken, programa gençlerde büyük ilgi gösterdiler.
Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Şuurlu Öğretmenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Aydemir, “Regaip kelime anlamıyla bir şeye rağbet etmek demek. Biz Müslümanlar olarak neye rağbet ediyoruz onu bir ele almamız gerekiyor. Biz hayatımızı Kuran’a göre ayarlamadığımız sürece ne yazık ki rağbet ettiklerimiz değişiyor. Biz böylesine önemli günlerde Allah’tan öyle şeyler istemeliyiz ki hayatta huzur bulabilelim. Kışın da yazında çeşit çeşit meyveleri bulabiliyor, saray gibi evlerde yaşabiliyoruz. Yarattığı varlığı en iyi tanıyan da, onun mutlu olabilmesi için yolu gösteren de Allah. Doktora gidiyorsunuz bir ilaç yazıyor şifa olmaya gayret ediyor. Hazreti Peygamber efendimiz de Allah’ın bizlere gönderdiği elçi. Onun yaptıklarından ve söylediklerinden feyiz almaz isek bu dünya da huzur bulamayız” ifadelerinde bulundu.