NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Anadolu Gençlik Derneği, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da Mekke’nin Fethi’nin yıldönümü dolayısıyla bir program düzenleyecek.

31 Aralık 2014 Çarşamba akşamı düzenlenecek olan programın bu yıl Damat İbrahim Paşa Spor salonunda yapılacağını kaydeden Nevşehir Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdurrahman Doğru, geçtiğimiz yıl programın düzenlendiği salonun dolup taştığı Mekke’nin Fethi Programının bu yıl da daha fazla ilgi görmesini beklediklerini söyledi.

Batı özentisi içerisinde bulunan insanlarımıza karşın insanlarımızın kendi özlerine dönüp, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmalarını sağlamak amacıyla bu tür programları düzenlemeye devam ettiklerine değinen Doğru, “Ülkemizde yaşanan kültür erozyonuna karşın Anadolu Gençlik Derneği olarak bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Milli ve manevi değerlerine sımsıkı sarılan bir toplumu ve gençliği oluşturmak gayesindeyiz. Batıya özentinin yanlış olduğunu, bu çıkmaz sokağın terk edilmesi gerektiğini vurgulamak için bu yıl Mekke’nin Fethi programını yapacağız. Damat İbrahimpaşa Spor salonunda 31 Aralık 2014 Çarşamba akşamı tüm Nevşehirli halkımızı bu önemli günü kutlayacağımız programımıza davet ediyoruz” dedi.