Ahmet Taygurt Resmi başvurusu için bugün  AK Parti merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz e evraklarını teslim etti.

 2014 yerel seçimlerinde aday adayı olma amacım bütün bilgi ve tecrübemle , Kapadokya nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uçhisarımızı , turizmde  ve sosyal hayatta hak ettiği konuma getirmektir.

            Kasabamızın gelişimi turizm alanında projelerle aktif olarak çalışmaktan geçmektedir.Turizm sektörüyle alakalı olan projelerimde   Hükümetimiz , Dünya Bankası , Avrupa Birliği , Turizm Bakanlığı , Ahiler Kalkınma Ajansı ve TKDK gibi kurumlarla işbirliği içerisinde Halka hizmet ,Hakka hizmettir düsturuyla var gücümle çalışacağım. Kasabamızın doğal güzelliklerinin farkındayım. Amacımız Ak Parti vizyonuna uygun Turizm ,  sosyal,ekonomik ve eğitim yönüyle güçlü bir kasaba oluşturmaktır. Rutin belediyeciliğin dışında Uçhisar Kasabasına ne yapabiliriz? Onun peşindeyim. O halde biz belediye olarak turizm , sosyal ve ekonomik alanda neler yapabiliriz, gençleri nasıl yönlendirebiliriz, ileriye dönük temelleri nasıl atabiliriz onun derdindeyiz. İnşallah en doğrusunu,en güzelini birlik beraberlik içinde Uçhisar için yapacağız. Kasabamıza değer katarak cazibe merkezi haline getirmeye çalışacağız.

Uçhisar Kasabasının geleceğine yön verecek önemli projelerle seçimlere hazırlanıyoruz.

 2023 vizyonu ile Türkiye’ye ışık tutan Ak Parti iktidarı adeta ülkeye çağ atlatmıştır. Uçhisar Kasabasına yatırımların gelmesi için iktidarımızın gücünün mutlaka olması gerekmektedir. “Uçhisar bulunduğu konum itibariyle önemli bir turizm bölgesi, bu bölgeyi boş vaatlerle değil, somut çalışmalarla istenilen seviyelere getirmek istiyorum. Bunun için Allah c.c. nasip ederse şahsım ve ekibim var gücümüzle çalışacağız. Uçhisar Kasabasında istenilen projelerin hayata geçmesi ve turizm yatırımların çoğalması için mesai kavramını ortadan kaldıracağım.

Kasabamızın  geleceği için bugün bu göreve talip oldum. 

              Şahsım ve ekibim adına hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

                                                                                  AHMET TAYGURT

                                                         UÇHİSAR KASABASI AKPARTİ ADAY ADAYI