Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve beraberindeki heyet bugün Nevşehir'in en çok takip edilen haber mecrası FİB Haber.Com u  ziyaret etti.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve beraberindeki heyet Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğünün toplum hayatında önemli ve çok kutsal bir yere sahip olduğunu belirtti. İl Müdürü Şener'de; “Nevşehir'de kendi memleketim de kendi halkımıza görev yaptığımız için çok mutluyum.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak tek amacımız vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmektir.Bu hizmette toplumu bilgilendirme konusunda da siz Basın Mensuplarımızın desteği ile ilimize hizmet edeceğiz.”dedi.

Ziyarette sürekli olarak takip ettiğimiz www.fibhaber.com un yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener , FİB Haber ekibine başarılar diledi. Oldukça samimi sohbet havasında bir atmoferde gerçekleşen Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Gazetemiz Sahibi Çapacı ve Uysal da, Şener ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dileyerek,FİB Haber.Com olarak kendilerine her zaman destek vereceklerini belirtti.