AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları teşkilatı, 7 Haziran Genel seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

AK PARTİLİLER YAĞAN YAĞMURDA BERABER YÜRÜDÜLER

Ak Parti kapı kapı çalışıyor...
Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatı 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı.
Teşkilat kapı kapı dolaşırken Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar "Tekilatımla gurur diyorum" dedi.

KAPI KAPI DOLAŞTILAR

Genel seçimlerde partinin oylarını Türkiye ortalamasının daha fazla üzerine çıkarmayı hedefleyen Ak Parti Nevşehir İlçe Teşkilatı gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir gençlik kolları teşkilat üyeleri vatandaşların kapıları tek tek çalıyor. Halka Ak Parti'nin vizyonunu anlatan üyelerin yanı sıra, eski ve yeni yönetiminde aralarında bulunduğu AK Gençler esnaf turuna çıktı. Esnafları ziyaret ederek "Hayırlı İşler" diyen AK Gençler, genel seçimlerde Ak Parti'ye destek istedi.

Yağan yağmur altında Eski ve yeni AK Parti Gençlik Kolları Yönetimi  vatandaşları selamlayarak, birlik beraberlik mesajı verdiler.

AK Partili Gençler, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde zaferle çıkmak için yağmur çamur demeden çalışma sözü verdiler.

7 Haziran Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatı tek yumruk olup, yoğun bir çalışma içerisine girerek, AK Parti İle Güçlü Bir Türkiye yolunda yine yeniden 3-0 için ziyaretlerine köy,belde ve ilçelerle mahalle çalışmalarına hız verdi.
 
Gerek İstikrarın sürmesi gerekse yurt içi ve yurt dışında ülkemiz ve milletimiz üzerine oynanan oyunların bozulması adına önümüzde tarihi önem arz eden bir seçim bizleri bekliyor.

Bu bilinçle bizler AK Gençler olarak, AK Parti Nevşehir Milletvekil adaylarını tanıttıklarını vurgulayan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar: “ 8 Haziran'a kadar durmak yok seçim çalışmalarına devam. Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada İlçe ilçe belde belde köy köy tüm Mahalleleri ev ev dolaşarak yağmur çamur demeden, vatandaşlarımıza adaylarımız hakkında bilgi veriyoruz. Herşeyden önemlisi 7 Haziran'ın ülkemiz adına önemini Anlatıyoruz.

Vatandaşlarımızı ziyaretlerimizde ilginç desteklerle de karşılaşıyoruz. Kimi vatandaşlarımız; Her ne kadar Ak Partili olmasam da, AK Partiden başka gerçekçi başarılı bir parti yok, bu nedenle oyum size, diyerek desteklerini beyan ediyor. Halkımızın böyle teveccüh göstermesi, bizleri mutlu ediyor, çalışma şevkimizi arttırıyor. İlerleyen günlerde değişik çalışmalarla seçmenlerimizle bir araya geleceğiz. Bizler en iyi şekilde çalışarak, 7 Hazirandan sonrada Nevşehir’imizi İktidarın AK Parti hizmetleriyle buluşturmak amacıyla, demokratik bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımız da sandıkta takdir hakkını kullanacak.” İfadelerinde bulundu.