AK Parti Nevşehir Kadın Kolları, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki engelli öğrenciler ile ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve Yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim alan öğrenci ve ailelerini ziyaret ederek, çeşitli hediyeler taktim etti.

Burada eğitim gören öğrencilerle sohbet eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kutlar ve üyeleri Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nden verilen eğitimlerin memnuniyet verici boyutta olduğunu kaydetti.

Nihal Kutlar, AK Partili kadınlar olarak hasta, yaşlı ve engelli çocukların daima yanında olduklarını söyledi.

Engelli ve minik yürekli çocukların kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kutlar, ziyarette onlarla hoş vakit geçirip güzel anılar yaşadıklarını kaydetti.

Kutlar; "Nevşehir’in AK Kadınları olarak yıllardır Nevşehir'de engelli çocuklarımız ve engelli yetişkinlerimiz için her türlü sosyal projelere destek verirken aynı zamanda da onların mutluluğunu sağlayabilmek için de elimizi taşın altına koyuyoruz. AK Parti Hükümetleri olarak her zaman engelli, yaşlı ve hastalarımızın yanındayız onların yaşam standartlarını daha da yükseltmek için her zaman çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Düzenlenen çeşitli eğitim amaçlı çalışmalara da katılan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Kutlar ve beraberindeki heyet daha sonra engelli öğrencilerle de bol bol fotoğraf çektirdi