NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti’den Göre belediye başkan aday adayı olan Hasan Mercan, Göre kasabasının turizm potansiyelinin değerlendirilerek kasabanın içerisinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve kültürel sıkıntıların çok büyük bir bölümünün çözülebileceğine işaret etti.

Eski yerleşim alanının turizme kazandırılması ve bu alanda yapılacak olan çalışmalarla birlikte Göre kasabasında işsizliğe de bir son verilebileceğine dikkat çeken Ak Parti Göre Belediye Başkan aday adayı Hasan Mercan, Ak Partili Milletvekilleri ve Teşkilatlarının da desteğiyle Göre kasabasında birçok projenin kısa zamanda hayata geçirilebileceğini belirtti.

Vizyon sahibi ellerde yeniden hayat bulacak olan Göre kasabasının Ak Parti iktidarının nimetlerinden sonuna kadar yararlanır bir hale geleceğini söyleyen Ak Parti Göre belediye başkan aday adayı Hasan Mercan, “Allah nasip ederse ve belediye başkanlığına aday olup kazanmam durumunda Göre kasabasının çehresini tamamen değiştireceğiz. Kasabamızı yeni bir çehreye kavuşturacağız. Öncelikli çalışmalarımızdan biri mevcut eski yerleşim merkezinin turizme bir an önce kazandırılması olacak. Göre kasabası neden bir turizm yöresi haline gelmesin?. Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’e en yakın beldelerden biri olan Göre kasabamızın turizm potansiyelinin değerlendirilmesi konusunda çok ciddi projelerimiz var. Eski yerleşim merkezinin bölgemizde örneklerine rastlanabilecek bir şekilde yeniden ele alınıp içerisinde pansiyonlar, alışveriş merkezi, müze gibi oluşumların yer alacağı bir turistik merkez haline getirmeyi planlıyoruz. Kasabımızda hayata geçirilecek bu proje sayesinde işsiz gençlerimizde iş imkanına kavuşacak. Allah’ın izniyle hayata geçireceğimiz bu ve bunun gibi projelerle kasabamızda işsiz genç kalmayacak. Bir doğa ve turizm cenneti haline getirebileceğimiz Göre kasabamıza kazandıracağımız projelerimizi zaman zaman kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz. Tabi bütün bu projelerimizi hayata geçirmemizde AK Parti Teşkilatlarımızın, Milletvekillerimizin de desteklerine büyük ihtiyacımız olacak. Teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle omuz omuma vererek Allah’ın da izniyle Göre kasabamızı kalkındıracağız” diye konuştu.