AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com internet gazetesini ziyaret etti.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Adayı olabilmek için aday adaylık başvurusunda bulunan Abdurrahim Çöloğlu, Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com internet gazetesini ziyaret etti.

Çöloğlu burada yaptığı açıklamada,‘’ Öncelikle Türkiye’de son günlerde artan terör olayları bizleri fazlasıyla derinden üzmüştür. Buradan terör örgütü PKK’yi bir kez daha
 lanetliyoruz. Yine Şehadet şerbeti içen Tüm Asker ve polis şehitlerimize Allahtan rahmet  Milletimize ve ailesine başsağlığı diliyorum dedi.

Çöloğlu ,Malumunuz 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti’den aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunuyoruz.1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri başata ülkemizde olmak üzere ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

www.fibhaber.com internet gazetesi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ise ziyaretlerinde dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu’na teşekkür ederken aday adaylık süresince başarılar diledi.