AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mutlu Karayılan, seçim ziyaretlerine AK Parti Acıgöl ilçe teşkilatı ile başladı.

 

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için AK Parti’den Aday Adaylık başvurusunu yapan Av. Mutlu Karayılan seçim çalışmalarına AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mutlu Karayılan burada Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve yönetim Kurulu üyelerine projeleri hakkında çeşitli bilgiler verirken amacının Nevşehir’e hizmet olduğunu kaydetti. Karayılan, ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu partimizin İl Başkanlığına yapmış bulunmaktayım. Amacım Nevşehir’e hizmet etmek. Ben Hizmete talibim. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ise, AK Parti Aday Adayı Mutlu Karayılan’a aday adaylığı süresince yapacağı çalışmalarda da başarılar temennisinde bulundu.