Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av.Mahmut Sami Uluer’i ağırladı.

Nevşehir tarım ve hayvancılığının genel hatlarıyla masaya yatırıldığı ziyarette, Uluer, 7 Haziran 2015 Gerel Seçimleri öncesi Aday Adaylığı süreci ve çalışmaları hakkında Salaş'a bilgiler verdi.

 
Uluer'e Nevşehir Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Salaş, ”Nevşehir'de uzun yıllar tanıdığımız, bir arkadaşımızsınız. Çalışmalarınızı basın kanalıyla yakından izliyoruz. Sürecin Nevşehir ve şahsınıza hayırlı olmasını diliyorum ”diye konuştu.
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Mahmut Sami Uluer ise, ilimiz Nevşehir'de tarım sektörüne  gerçek değerini kazandıracak  projelerle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, “ Nevşehir Milletvekili görevine gelmemiz durumunda Nevşehir tarımını üzümü,  patatesi , kabak çekirdeği ve diğer bütün değerleri ile birlikte bir bütün olarak ele alarak, dünya şartlarında rekabet koşullarına uygun  projelerimiz hazır. Nevşehir’imızın  tarımsal alandaki büyümesi ile oluşacak gücü ,şehrimizin  sosyal, ekonomik ve kültürel hayatını  doğrudan etkileyecektir. Memleketimiz Nevşehir'de tarımın sürekliliğini ve güçlendirilmesini  esas alacak düzeyde üretici ile bir bütün olarak çalışmayı amaçlıyoruz. Bunu yaparken de ilgili  sivil toplum örgütlerimiz ile istişarelerimizden kesinlikle kopmayacağız” dedi.

Nevşehir'in en genç  Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer Borsa'dan sonra Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası 'nı ziyaret etti. Ziyarette Uluer'i Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner karşıladı.İkili bir süre sohbet ederek, sohbetin konusu Esnaflarımızın sorunları ve genel seçim üzerine oldu. Uluer, Genel seçim sürecinde Başkan Çalışkaner'den kendilerine destek ve dualarını istediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkaner'de bu memleketin bir evladı olarak kendisine başarı dileğinde bulundu.