Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Parti binasında Merkeze bağlı beldelerin belediye başkan aday adayları ile bir araya gelerek, seçim öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Salih Açıkgöz, burada yaptığı konuşmada,  birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve 30 Mart 2014'te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde sandıktan zaferle çıkacaklarını söyledi.

 Hizmet yarışı için AK Parti'yi seçen Belde Belediye Başkan Aday Adaylarına çalışmalarında başarılar dileyen Açıkgöz, "Seçim sürecinde aday adaylarımızla birlikte çalışacağız. Seçilen adayımız, diğer aday adaylarımız ile birlikte Nevşehir’imize en güzel şekilde hizmet edecek. Kimseyle tartışmadan, birlik ve beraberlik içerisinde seçime hazırlanacağız. Hizmet noktasında partimizden aday adayı olan arkadaşlarımıza cesaret ve fedakarlıklarından dolayı tek tek teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Ali Ersan Erdoğan, Seçim İşleri Başkanı Murat Özkaya, Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Akdemir ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı, aday adaylarının tanıtım ve projelerini anlatan kısa konuşmaların ardından sona erdi.