AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında 24 Haziran seçimleri öncesinde Belediye Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında parti İl Binasında gerçekleştirilen istişare toplantısına AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer katıldı.

24 Haziran seçimlerine kadar olan sürede neler yapılması gerektiği, Şuana kadar yapılanlar, izlenecek yol ve yöntemlerin konuluşluğu programdaAK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayları birer konuşma yaptı.

PAZAR GÜNÜ YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

İstişare Kurulu toplantısına ev sahipliği yapan ve programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 24 Haziran seçimlerinde başarılı olacaklarını ifade ederek “Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de Nevşehir'imiz olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. 24 Haziran’a yaklaşık 6 gün gibi kısa bir süre var. Bu süre içerisinde de yorulmadan, bıkmadan, partimiz için, Cumhurbaşkanımız için, ülkemizin geleceği için dünya mazlumları için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. 24 Haziran’da yeni bir zafere imza atacağız” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'de; AK Parti İl Başkanlığımızda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için Belediye Başkanlarımızla istişare toplantısı yapıyoruz.“Büyüyen Nevşehir, güçlü Türkiye yolunda Durmak Yok Yola Devam” dedi.