30 Mart Yerel seçimlerine hazırlanan Ak Parti Gülşehir teşkilatı, belediye encümen üyelerinin belirlenmesi ile birlikte, gezilere başladı.

İlçe parti yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, yerel seçimlerde Gülşehir’in mahallesi olarak oy kullanacak olan Karacaşar ve Tuzköy beldelerini ziyaret eden Gülşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dursun,  esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

İlk olarak Karacaşar’a giden Ak Parti heyeti, belediye başkanı Muammer Akcan’ı ziyaret etti. Kasabada yapımı devam eden ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, Tuzköy Kasabasına geçerek ziyaretlerini sürdürdü. 

Vatandaşlarla sohbet eden Mustafa Dursun, merak edilen soruları da cevapladı.

Mustafa Dursun yaptığı açıklamalarda; Mahalle olarak Gülşehir’e katılan beldelerin, belediyecilik anlamında hiçbir sorunla karşılaşmadan ve daha da üstüne koyarak hizmetlerden faydalanacağını belirterek, her iki kasaba halkının da kaygılanmasına gerek olmadığını vurguladı.  

Güçlü bir ilçe olarak tüm sorunların üstesinden gelebileceklerini söyleyen Mustafa Dursun, hedeflerinin, uzun yıllar sonrasında bile faydalanılabilinecek projeleri hayata geçirmek olduğunu dile getirdi.

Sohbet sonunda temennide bulunan Mustafa Dursun ‘’ Hizmet yarışı için çıkılan bu yolda, Rabbim bu görevi kime nasip ederse etsin, biz bu memleketin insanlarıyız. Herkes farklı partiye, farklı ideolojiye gönül vermiş olabilir. Birbirinizi bizim için kırmayın. Ayrı camilere, ayrı kahvehanelere bölünerek küslüklere kırgınlıklara yol açmayın’’ diyerek birlik beraberlik çağrısında bulundu.