Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesinin ardından Nevşehir'e gelen AK Parti Milletvekilleri Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider ve Erdal Feralan,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz Belediye Başkanı Hasan Ünver ve parti teşkilatı ile birlikte gün boyu Nevşehir esnaflarını yerlerinde ziyaret ettiler. 

Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir  Milletvekili Ebubekir Gizligider; "24. dönem 3. yasama yılı sona erdi. Tüm milletvekilleri illerine döndü. 1 Ekim 2013 tarihine kadar meclisimiz tatil. Bu süre içerisinde Nevşehir de olacağız.

Bugün Nevşehir merkezimizde esnaflarımızı ziyaret ederek onları dinledik bayramlaştık güzel bir buluşma ve kucaklaşam oldu.Vatandaşlarımızda bu ziyaretlerden ziyadesiyle memnun kaldıklarını gördük dedi.
Gizligider ;Bu vesileyle tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah geride bıraktığımız Ramazan ayında tüm kıldığımız namaz ettiğimiz duallar ve tuttuğumuz oruçlarımız kabul olur ve birlik ve beraberliğimizin devamına vesile olur.

1 Ekim'e kadar Nevşehir de olacağız.
Bu gün AK Parti Heyeti olarak Nevşehir de esnaflarıımızı ziyaret ediyoruz. Nevşehir ile ilgili talepleri varsa onları alıyoruz. Ramazan aylarında geçmiş yıllarda olduğu gibi Milletvekili arkadaşlarım ve Teşkilatlarımızla birlikte hemen her gün bir ayrı ilçe yada belde ziyaretleri ile vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalıştık.Yoğun bir programımız var. İl genelinde gezilerimizi sürdüreceğiz.. Bu geziler sırasında ihtiyaçları da yerinde tespit ediyoruz "dedi.Gizligider AK Parti heyetimize gösterilen ilgi nedeniylede vatandaşlarımıza teşekkür etti.