Sunar, Recep ayına girdiğimiz bugünlerde kendini bilmez ve insanlıktan nasibini almamış insanların yaptığı hain saldırıyı esefle kınadığını kaydetti.

Saldırılarda 46 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Sunar, "Müslüman olan bir ülkede Müslümanlığından ve insanlığından şüphe ettiğim insanların yapmış olduğu bu saldırılar sonucu 46 masum vatandaşımız orada hayatını kaybetmiştir. Reyhanlı saldırısı vahşice ve insanlık dışı bir saldırı, yalnız Türkiye’ye ve Türk halkına değil bütün insanlığa karşı yapılmış bir saldırı olarak değerlendirilmelidir. Türkiye büyük bir devlettir. Bu tip saldırılarla yıkılmayacak ve sarsılmayacak kadar büyük ve güçlü bir devlettir. Bu hain saldırıyı planlayanlar ve düzenleyenler cezasız kalmayacaklardır. Saldırıyı düzenleyenlerin arkalarında hangi milletler ve hangi devletler varsa onlar da bunun bedelini ödeyeceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetimiz saldırıda hayatını kaybeden her bir vatandaşımızın hesabını soracak konumda ve güçtedir” dedi.

''Hatay'ın Reyhanlı İlçesinde yaşanan üzücü olayda yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum'' diyen Sunar; “Türkiye için çok önemli ve aynı derece hassas olan bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde yaşanan her hadiseye karşı akli selim yaklaşmalıyız” diye konuştu.