Ak Kadınların Başkanı Kim Olacak? Ak parti Kadın kolları Başkanlığına Atama Bekleniyor...

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti’de il yönetiminin belirlenmesinin ardından gözler kadın kolları başkanı ve yeni yönetiminin kimler tarafından oluşturulacağına çevrildi.

 3.5 Yıla yakın bir süredir il başkanlığı görevini yürüten Kazım Sunar’ın görevinden istifasının ardından genel merkez ataması ile göreve Avukat M. Ali Tanrıver getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde il yönetimini de oluşturan yeni il başkanının atamasının gerçekleştiği günlerde bu kez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci görevinden istifa etmişti.

Eski il başkanı Kazım Sunar döneminde uyumlu bir çalışma sergileyen Ayşe Hamleci’nin yerine atanacak kadın kolları başkanının aynı uyumu gösterip gösteremeyeceği de merak konusu. Zira yeni kadın kolları başkanını bekleyen iki seçim kapıda. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve ardından 2015 genel seçimlerinde Ak Kadınların başında bulunacak olan yeni ismin kadın teşkilatlarının da tasvip edeceği bir isim olması gerekiyor.

Şuan AK Parti Genel Merkezinden Parti teşkilatından önerilen isimler değerlendirilerek önümüzdeki hafta içinde bu atamanın gerçekleştirilmesi bekleniyor...