Nevşehir Milletvekili AB Uyum Komisyonu Üyesi TR – AB Karma Parlamento Üyesi Av. Ebubekir GİZLİGİDER Komisyon Çalışmaları Nedeniyle Brüksel'e gitti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Ak Parti Nevşehir Milletvekili TR-AB Karma Parlamento Üyesi Ebubekir Gizligider  temaslarda bulunmak üzere 10-12 Kasım 2014 tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'e gittiler.

Brüksel ziyaretinde, 11 Kasım 2014 tarihinde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu 75. Toplantısına Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu Avrupa Komisyonu üyesi Johannes Hahn ile birlikte katılarak, değerlendirmelerde bulunacaklar.

12 Kasım 2014 tarihinde AB Komisyonu tarafından düzenlenen "Genişleme Sürecinde Kamu Yönetimi Reformunun Güçlendirilmesi" konulu konferansa da katılacak olan Gizligider daha sonra Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Brüksel Ofis binasının açılışına katılacak.

Yine Brüksel ziyaretleri kapsamında yapılacak görüşmelerde katılım müzakerelerimiz başta olmak üzere Türkiye-AB ilişkileri kapsamlı olarak ele alınacak.

Gizligider'in Perşembe günü yurda dönmesi bekleniyor.