AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Açıkgöz Mesajında;  
30 Ağustos; tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun ve kahraman ecdadımızın, yedi düvele bir kez daha vatanın bölünmez bir bütün olduğunu öğrettiği tarihtir. 1071' de Anadolu' nun kapılarını bizlere açan kahraman ecdadımız ve aziz nesilleri Anadolu' yu yurt edinerek bizlere bu vatanı miras bırakmıştır.

Milli birlik ve beraberlik içerisinde dünyaya barışı yayan, bulundukları coğrafyalara huzur, refah, bereket, adalet götüren aziz milletimiz eşsiz bir medeniyetin örneğini sergilemiştir.

Türk milleti, göğsündeki iman ve cesaretle emperyalist saldırılara boyun eğmeyerek topyekün mücadele etmekten bir an olsun geri durmamış, al yıldızlı bayrağımızın gök kubbede dalgalanması, ezan-ı şeriflerin minarelerden okunması için malını, canını, evladını feda etmiştir. Vatanın bir karış toprağını dahi düşmana bırakmayıp, kutsal değerlerinin yılmaz savunucusu olmuştur.

Aziz milletimiz ve kudretli devletimiz bugün de terör örgütüne, terörü destekleyen şer odaklarına ve paralel örgüt yapılanmasına karşı; milli birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak kararlı, istikrarlı, imanlı bir şekilde devletimizin kudret eliyle gerekli mücadeleyi vermektedir.

Milletimizden aldığımız güç ve destekle adalet, kalkınma, hukuk, ekonomi alanında ve daha bir çok alanda, daha güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının, güvenlik güçlerimizin, yurt içindeki ve dışındaki bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı' nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal' in liderliğindeki bu zafer için İstiklal Savaşı' nda kahramanca mücadele eden ecdadımız ile aziz şehitlerimizi ve fedakar gazilerimizi şükranla minnetle yad ediyorum.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili