AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Genç Birlik Nevşehir Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem AK Parti 1. Sıra Milletvekili Mustafa Açıkgöz 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde Nevşehir Genç Birlik Yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Genç Birlik ve Hava İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan tarafından karşılanan Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada AK Parti bugüne kadar yapılamayanları yapmış olduğu için eleştiriliyor. 1 Kasım seçimleri AK Parti’nin bir seçimi değil ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlayacak olan bir seçimdir dedi.

Açıkgöz, ‘’Allah’ın izni ile 1 Kasım seçimleri çok şeyi bertaraf edecek. Türkiye bir önder ülke. Gıpta ile bakılan bir Müslüman ülke. Bunu gören Rusya ve ABD, Suriye’yi bombalayarak İran’ı yanına alarak Suudi Arabistan’a İran’ı komşu ülke konumuna getirdiler ve İran’ı önder ülke yapma amacındalar. Bazı televizyon kanalları da ülkemizde sanki iç savaş varmış gibi yayın yaparak bizim önder ülke algımızı yok etmeye çalışıyorlar. O yüzden bu 1 Kasım seçimleri gerçekten ne bir AK Parti, ne benim milletvekilliği seçimim, bu seçim ümmeti Muhammed’in bizim birlik ve beraberliğimizin bir seçimidir. Bu bir memleket meselesi oldu. Bu memleketin birlik ve beraberlik içerisinde yaşama seçimi oldu. Hep eleştirdiler bizi işte 17-25 Aralık ile, çözüm süreci ile türlü türlü bahaneler ile eleştirdiler. Ben şunu soruyorum. Bu ülkesini sevdiğini iddia eden, vatanın bölünmezliğini iddia eden ve daha çok savunduğunu iddia eden MHP’nin Güneydoğu’da, Muş’ta, Hakkâri’de, Bitlis’te, Van’da, Tatvan’da kaç tane teşkilat binası var. Veya bir milletvekili var mı? Veya bir başkanı var mı? Kardeşim çözüm üretmek istemiyorsunuz. Çözüm önerisinde bulunmuyorsun. Kafa yormuyorsun. Ama insanlar siyasi geleceğini hayatını ortaya koyarak verdikleri çözümü beğenmiyorsun. O zaman bir çözüm üret ki bizde o doğruysa yapmaya çalışalım. Bakın çözüm süreci o bölgenin hava almasını, ayaklanmasını engelleyen bir süreçtir’’ şeklinde konuştu.

Genç Birlik Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür etti.