“CHP ile Koalisyon İhtimali % 10”

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz gün AK Parti il teşkilatının düzenlediği ve iki milletvekilinin yanı sıra AK Parti İl Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı basın sohbet toplantısında öne çıkan en önemli ayrıntılardan biri de Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün CHP ile koalisyona dair kendi şahsi fikirlerini de paylaşması oldu. Açıkgöz, AK Parti – CHP koalisyonuna oldukça zayıf bir ihtimal olarak baktığını dile getirdi.

Sohbet toplantısında basın mensuplarının koailasyon görüşmelerine dair çeşitli sorularına yanıt veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kendisinin şahsi görüşlerini de dile getirirken AK Parti –CHP koalisyonunun oldukça zayıf bir ihtimal olduğunu ifade etti.

Açıkgöz, “CHP ile bir koalisyon ihtimalini kendi şahsi görüşüm olarak belirtmek istersem % 10 olarak görüyorum. Görüşmeler sürüyor. CHP ile bir koalisyonu şahsen ben istemem. Çünkü Partimizle ilgili oldukça değişik açıklamaları var. Bizim partimiz baskı ve zorlamalara gelen bir parti değil. Parti tabanımızla ilgili ters açıklamalarını duyuyoruz. Bizim gönlümüzden geçen erken seçim. Ve AK Partinin yeniden güçlü bir hükümetle bu seçimden çıkması. Eğer AK Parti CHP koalisyonu olursa bu koalisyon belli bir protokol dahilinde yapılacaktır. O zamanda kimsenin neden CHP diyeceği bir durum ortadan kalkacaktır” dedi.