Başbakan Erdoğan, İstanbul’da İlan Etti Ünver, Yeniden Belediye Başkan Adayı

 Başbakan Ünver dedi...
 Başbakan Erdoğan AK Parti’nin Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver ismini bugün açıkladı.
Nevşehir mevcut Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Durmak Yok Yola Devam kararı alan Başbakan Erdoğan, AK Partiyle 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine Nevşehir Adayı olarak Hasan Ünver i gösterdi..

NEVŞEHİR AK Parti Adayı Hasan Ünver...
 
AK Parti, Nevşehir'de iki dönemdir belediye başkanlığı görevinde olan Hasan Ünver ile devam kararı aldı. 1963 doğumlu Ünver, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Devletin çeşitli kademelerinde görev yapan Ünver, gazetecilik de yaptı.  Nevşehir’de AK Parti’nin kurucu il başkanlığı görevinde de bulunan Ünver, son iki seçimdir AK Parti'den girdiği yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. 

 Erdoğan illeri adayları açıklamaya başladı:

BAYBURT: Mete Memiş
1964 Bayburt doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası. İlk ve orta öğrenimi Bayburt'ta lisans eğitimini 1985 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümünü tamamladı.
SİNOP: Hamza İnce
1955 Gerze, Sinop doğumlu Hamza İnce İlköğretim ve lise eğitimini Sinop'ta tamamladı. Hamza İnce Amasya Eğitim Enstitüsü mezunu.
YALOVA: Yakup Koçal
12 Aralık 1958 yılında Yalova'da doğdu. Orta ve lise eğitimini yatılı olarak İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamlayan Koçal, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu.
KIRIKKALE: Veli Korkmaz
1957 yılında Keskin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Keskin'de tamamladı.1981 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Yüksek Mühendis olarak mezun oldu.

NEVŞEHİR: Hasan Ünver

Başbakan açıkladı...

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, bugün 21 tane içlerinde bazı illerin daha belediye başkan adaylarını açıklayor. Bunların içinde Nevşehir adayı da var. Vekillerin anlaşmaya vardığı Hasan Ünver ismi bugün az önce Başbakan tarafından açıklandı. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda açıklama yapılırken, Ünver  ile birlikte Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Nevşehir AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar da yer aldı...akşam İstanbul’a gitti.

Hasan Ünver'in ismi açıklandıktan sonra Nevşehir'e konvoy eşliğinde geleceği öğrenildi. Ünver için Nevşehir de şu an itibarıyle hazırlıklar başladı..