AK Parti Nevşehir  İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 120. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılarak tarihi toplantıya şahitlik ettiler.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs tasarısının ABD'nin tehditlerine rağmen BM'de kabul edilmesine ilişkin, "Buradan bir kez daha hatırlatıyoruz ki dünya 5'ten büyüktür. Hele hele 1'den haydi haydi büyüktür. 196 kez büyüktür. Zulümle abad olunmaz. Tarihte mazlumun ahını alıp iflah olan hiç kimseyi bulamazsınız." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile 120. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısındayız, Hayırlara Vesile Olur İnşallah.." dedi.


İl Başkanı Yanar: "Ankara’da gerek özel gerek toplu yapılan görüşmelerde Nevşehir için devam eden ve planlanan yatırımlar konusunda da bilgi alışverişinde bulunulacağını ifade etti" dedi.

AK Parti Nevşehir Heyetinin Cumartesi günü kente dönmesi bekleniyor.