AK Parti Nevşehir Heyeti Nevşehir Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti.

Ak Parti Genel Merkez tarafından  bir süre önce Nevşehir İl Başkanlığı’na atanan M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve  Yönetim kurulu üyelerinden oluşan Ak Parti Nevşehir Heyeti, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş; "AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver,Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler her zaman istikrar ve güvenin yanındayız. Bir kez daha 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bundan sonraki sürecinde ülkemize ve Nevşehir'imize hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver ise kendilerine hayırlı olsuna gelen kurum ve kuruluşlara iade i ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek "Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek teşekkürlerimizi bildirmek istedik. Ticaret Borsası Nevşehir'e önemli katkılar sağlıyor. Sivil toplum kuruluşları önemli bir role sahiptir. İlimiz Nevşehir'de de Ticaret Borsası sosyal ve ekonomik açıdan büyük değer katkı sağlamaktadır. Bu açıdan Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum." diye konuştu.