AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar ve Sosyal Politikalar Başkanı Aydın Başol ile birlikte Telekom İl Müdürü Yavuz Yapar’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, kamu kurum ve kuruluşlarıyla sivil toplum örgütleri ile yakın bir işbirliği içerisinde çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, bu işbirliğinin halkımızın daha verimli bir şekilde hizmet almasında temel bir değer olduğunu belirtti.

Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin daha da artırılacağına dikkat çeken Tanrıver, bugüne kadar Telekom alanında gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü Yavuz Yapar başta olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü Yavuz Yapar da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.