Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu,seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe teşkilatlarına ziyaretlere başladı.

Avanos ve Gülşehir İlçe Başkanlarını makamında ziyaret eden Abdurrahim Çöloğlu, parti tarafından aday gösterilmesi ve TBMM’ye girmesi halinde seçmenle her zaman iç içe olan ve sorunları çözen milletvekili profili çizeceğini söyledi.


AZ KONUŞAN, ÇOK İCRAAT YAPAN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM"

Ziyaretlerinde kısa ve öz konuşanAbdurrahim Çöloğlu, seçilmesi durumunda az konuşan, çok icraat yapan bir milletvekili olacağını söyledi. Çöloğlu, ”Partimiz bizi aday gösterirse ve halkımızın desteğiyle meclise girmeyi başarırsak klasik bir milletvekili profili çizmeyeceğiz. Seçimden seçime halkı hatırlayan milletvekili olmayacağız. Ayrıca çok konuşup az üreten bir yapıda da olmayacağız. Az konuşup çok icraat yapacağız” dedi.

Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu hafta boyunca Nevşehir ve ilçelerinde AK Parti teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam edeceğini ifade etti.