GİZLİGİDER YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yeni yıl mesajı yayımladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider  kardeşlik hukukuyla yazılmış tarihimizin, geleceğini de yine kardeşlik hukuku üzerinden şekillendirileceğini belirtti.

Yeni yıl mesajı yayımlayan Milletvekili Ebubekir Gizligider, her yeni yılın yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin bir habercisi olduğunu kaydetti. 2014 yılını hep birlikte karşılamanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Gizligider; “Her yeni yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin bir habercisidir. Acısı-tatlısı, sevinci-hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve ilimiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2014 yılını hep birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Mesajında kardeşlik vurgusu yapan Gizligider; “Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği 2014 yılının daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirmesini, yaşamımızda mutlu yarınların ve gerçek dostlukların hep bizlerle olmasını, geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerimize uygun ve bizleri daha da mutlu etmesi dileğiyle tüm insanlığın yüreğinde hissedeceği, üzüntülerimizin dostluklarla silineceği, ümitlerimizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerimizle birlikte geçirmemiz en büyük arzumuzdur. Kardeşlik hukukuyla yazılmış tarihimiz, geleceğini de yine kardeşlik hukuku üzerinden şekillendirecektir. Bu kardeşliğimize kirli siyasetleriyle leke sürmek isteyen, kalplerine husumetin ve fitnenin karanlığı çökmüş şer odakları, milletimizin kardeşliği ve birlik ve beraberliği karşısında eriyip gideceklerdir. Milletimiz, tarih boyunca her türlü badireyi aşmış, her türlü nifak girişimine karşı tek vücut olarak karşı durmuştur. Yaşanan acılardan ders alarak, dostunu ve düşmanını birbirinden çok iyi ayırt ederek, acıların ve dertlerin üzerine umudu inşa etmeyi her zaman başarmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının kardeşliğin egemen olduğu; sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, barış, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma halinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, yeni yılın getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği bir yıl olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan diliyorum” dedi.