AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ,İl Başkanı M.Ali Tanrıver ve Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Çat Kasabası'nda yapımı devam eden okul inşaatını ve tamamlanan halı sahayı incelediler.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında Belediye Başkanı Kamil Duru'dan kasabada yapımı devam eden okul inşaatını ve tamamlanan halı saha hakkında bilgiler alan AK Parti kurmayları çalışmaları yerinde incelediler.

Siyasette olduğu kadar Spor ve özellikle futboldaki yetenekleriylede tanıdığımız AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz Çat kasabasında tamamlanan halı sahada kalaye bir kaç vuruş yaparak futbolla özlemini bir nebze olsun giderdi. Milletvekili açıkgöz'ün Vurduğu tüm topların ağlarla buluşarak gol olması futboldaki hünerini de ortaya koydu.

Milletvekili Açıkgöz Nevşehir gençliğini spor yapamaya davet ederek, Spor dostluktur kardeşliktir, Spor güzel arkadaşlıklar kurar kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır dedi.

Milletvekili Murat Göktürk'te öncelikle Nevşehirsporumuza bu yıl şampiyonluk temennisi ile başarılar diledi.Göktürk AK Parti iktidarının Spora ve gençliğe verdiği önemi dile getirerek işte bunun en güzel örneğini Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabamıza kazandırmış olduğumuz bu tesis en güzel şekilde ifade ediyor.İnşallah buradan bir çok gençlerimiz istifade edecektir dedi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'da Milletvekillerimiz ve teşkilatımızı bir gün Çat kasabamızdaki halı sahada maç yapmaya davet etti. Bu teklif AK Parti heyetinden kabul gördü.