AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Nevşehir’de görev yapan gazeteciler ile bir araya gelerek, ülke ve Nevşehir gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. 

AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve bazı parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantının açılışında konuşan AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gündemdeki konuların değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Spor kompleksi , Yeni stad ve Külliyenin biraz ilerisinde yapılacak olan Yaşam Merkezi yatırımları için müjde verdi.

Sağolsunlar, Nevşehir Milletvekillerimizin çalışmaları ve destekleriyle Spor Bakanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde ilimizde sportif alanda çok önemli yatırımlara imza atacağız.


500 Bisikletin yer alacağı ve halkımızın ücretsiz olarak faydalanabileceği 3,5 km'lik Bisiklet parkuru ve yürüyüş alanı Külliyenin biraz ilerisinde yapılacak olan Yaşam Merkezi alanında yer alacak. 2017 de Yaz aylarında faaliyete geçecek.

Yine aynı alanda Mostar köprüsüne benzer bir köprümüzün yer aldığı lokanta ve kafetaryası ile Nevşehir halkımıza hizmet verecek.
Gazi Stadı Yıkılacak Yerine Dev Stad Geliyor...
Gazi stadımız artık görevini tamamladı. Yerine Belediyemiz mimarları tarafında çok özel bir proje hazırlattık. 45 Bin metre kare alan içerisnde yapılacak olan ve Dünya standartlarında yapılacak olan yeni stadımız içerisinde Engelli Trübünü, iki takımın soyunma, toplantı, ısınma odaları, hakem odaları, gözlemciler odası, doping kontrol odaları, panoramik kafeler, salonlar, VIP oda, Basın odası, 67 satış alanı,yangın medenleri, 33 adet kadın erkek tuvaletleri, personel, Sağlık ve güvenlik odaları ile dizayn edilmiş Çelik çatı Vodafone Arena'nın üzerindeki şeffaf dokuyla kaplanacak 10 bin kişilik olacak.

Vatandaşlarımızın Çeşitli branşlarda spor yapabileceği Sosyal içerikli çok amaçlı şekilde kullanılabilecek Türkiye'de bir örnek olacak bir yeni stad ve spor tesisimizi kazandırmak için projemiz hazırlandı onayı Bakanlıktan sağlandı.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Şimdi Değişen Gelişen ve Büyüyen Nevşehir için müjdelerimizi açıklama vakti... Yeni stadımız ilimize, spor severlerimize ve ülkemize hayırlı olsun. 2016 yılı bitmeden müjdelerimize devam ediyoruz. Türk sporunun gelişmesi ve Nevşehirspor 'umuzun çağdaş tesislere kavuşması için tarihi bir adım atıldı.

Yaşam Alanı , Yeni Yapılacak Stad ve Gazi stadının yıkıldığı yere otoparkı olan sosyal bir tesis ve iş yeri şeklinde değerlendirileceğini müjdeledi.

Detaylar Geliyor...

Haber : Mustafa FERVEREN