AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, yerel seçim çalışması kapsamında Eskişehir il merkezinde Ak Parti teşkilatı ile vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Eskişehir'de cadde cadde, sokak sokak gezerek yerel seçimin nabzını yoklayan Milletvekili Mustafa Açıkgöz vatandaşın taleplerini ve beklentilerini de not ediyor.

Eskişehirli vatandaşlarla oturup sohbet eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, talepleri birinci ağızdan dinleyerek soruları cevapladı. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmadan memnun olduklarını kaydeden Açıkgöz hem teşkilatlarıyla bir arada olmak, hem de vatandaşların birebir müracaatları ile yüz yüze gelmenin AK Parti Milletvekili olarak mutluluk duyduğunu söyledi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Eskişehirli hemşerilerimizi Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettik.‬‪“Eskişehirli hemşerilerimizle hasbihal edip; milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın selamlarını ilettik.” dedi.

Gündüz saatlerini il merkezinde Eskişehirli vatandaşlara ayıran Açıkgöz, akşam saatlerinde de AK Parti Eskişehir İl Teşkilatını ziyaret etti. Açıkgöz;" Eskişehir AK Parti İl Başkanlığımızda Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında teşkilat üyelerimizle istişare toplantılarımıza devam ediyoruz." dedi.