AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcıları ve Kadın Kolları Başkanı Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti Ekonomi İşlerinden sorumlu Ali Kemikkıran, Dış İlişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı Gökmen Yamangil, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar’ın yanı sıra kadın kolları üyelerinin de katıldıkları ziyarette Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldılar.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemikkıran, Nevşehir’de görev yapan tüm eğitimcilerin ve Eğitim-Bir-Sen üyelerinin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.
Kemikkıran, “Toplumumuzda öğretmenlerimizin saygınlığı ve önemini gayet iyi biliyoruz. Takdire şayan hizmetlerinizin devam etmesi geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe dair yetiştirmelerinde büyük önem taşıyor” açıklamasında bulundu.
Ülkemizde okuma yazma oranının % 99 seviyelerinde olduğunu hatırlatan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, “Her insan bir öğretmenin, eğitimcinin eğitiminden geçmiştir. Bu nedenle eğitim hayat boyu sürecek bir kavram. Öğretmenlerimiz toplumun aynası. Toplumda iyi şeyler oluyorsa ya da kötü şeyler de oluyorsa bu öğretmenin eseri diye düşünüyorum. Bu manada bakıldığında eğitimin ve öğretmenin önemini kavramak daha kolay olacaktır. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, AK Parti heyetine genel merkez tarafından hazırlanan 2016 raporunu ve sendikanın kurucusu M. Akif İnan’ın kitaplarından oluşan bir seti de hediye etti.