AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri ,Gerek AK Parti gerekse de muhalefet üyelerince oy birliği ile yeniden il genel meclisi Başkanlığına seçilen Süleyman Özgün'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanlığına oy birliği ile yeniden seçilen ve hizmet bayrağını taşıyan Süleyman Özgün'ü tebrik ederek, başarılar diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'de kendilerini ziyaret ettikleri için AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri'ne teşekkür etti.

Özgün, “ İl Genel Meclisimiz, Meclis Başkanı seçimi yapmış ve başkanını seçmiştir. Bu vesile ile gösterdikleri teveccüh için kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman ki gibi ,Amacımız hüsnüyetle ilimize en güzel şekilde hizmet etmek olacak. Bu  noktada Tüm kurumlarla uyum içerisinde karşılıklı istişarelerle güzel bir dönem geçirmeyi arzu ediyoruz dedi.