AKFOD BAŞKANI ZENGİN” AKSARAY’DA YAŞAYAN BÜTÜN FOTOĞRAF SEVERLERİ EĞİTİMLER ALMAK VE BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN BEKLİYORUZ. .

 

Kısa adı AKFOD olan  (Aksaray Fotoğrafçılar Derneği) Aksaray'ın ve komşu illerin tarihi, doğal ve kültürel dokusunu kare kare fotoğraflamaya devam ediyor.

AKFOD üyelerinden oluşan yaklaşık 20 kişilik fotoğrafçı ekibi, Geçtiğimiz Pazar Günü sabah saatlerinde yola çıkarak, Nevşehir üzerinden Ürgüp, Göreme ve Avanos’ta gezi programı düzenledi.  

              AKFOD üyeleri Göreme’nin Cemil Köy beldesinden tarihi taş evlerinin ve kiliselerin bulunduğu sokaklarda birbirinden güzel ve ilginç fotoğraflar çektiler

               Fotoğrafçılar, Kapadokya’nın muhtelif bölgelerinde de çok güzel fotoğraflar çektiler.

AKFOD Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Zengin, "AKFOD yıl içerisinde yapacağı çalışmalarla Aksaray'ı İli içinde ve il dışında temsil etmeye devam edecek. Fotoğrafa kültürel bir değer olarak bakan, sanata ve sanatçıya değer veren herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. " dedi.

                AKFOD Başkanı Zengin, Fotoğraf eğitim gezilerinin devam edeceğini ve bu geziler sırasında fotoğrafik değer taşıyan her alanda çalışma yapılacağını belirtti.

Zengin açıklamasının devamında şunları söyledi “AKFOD olarak Aksaray'ın tamamını ve çevre illerdeki doğal güzellikleri fotoğraflarken, fotoğraf meraklısı herkesin uygulama sürecinde ücretsiz eğitim alması da sağlanıyor. Kapadokya’ya Yapılan Gezi ile ilgili olarak değerlendirme toplantısı ve fotoğraf söyleşisi yapılacak. Bu sayede fotoğraf sunumu ve söyleşi yapılarak eğitim süreci tamamlanacak.  

AKFOD olarak Aksaray’da yaşayan bütün fotoğraf severleri eğitimler almak ve birlikte fotoğraf çekmek için bekliyoruz. .