Oğullarının ilk mürüvvetini gören Nevşehirli Sanayi Esnaflarımızdan Mustafa Özkan ve Hamiyet Özkan çiftlerinin biricik evlatları Akın Özkan hafta sonu Avanos Altınocak Restaurantta düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı...


Özkan Ailesinin eş dost akrabalarının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, Akın Özkan Mehter Müziğiyle Yeni Çeri Askerleri tarafından taşınırken Sahnede tüm davetlilere; "Şuan çok heyecanlıyım herkese hoş geldiniz" diyorum diyerek kendisini bu en özel gününde yalnız bırakmayan konukları selamladı...

Özkan çiftleri günün anısına evlatları Akın Özkan'a Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

ÖZKAN ailesinin bu mutlu gününde Sünnet törenine, Nevşehir'den siyaset, iş, sanat, dünyasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı.

Hazım Gözkaya Hocamız tarafından sünnet duası okundu. Konuklara Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde fasıl ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Akın Özkan, FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında Tören alanına Mehteran Marşı eşliğinde Babası Mustafa Özkan ve Annesi Hamiyet Özkan ile birlikte Yeni Çeri Askerleri tarafından taşınan Taht üzerinde alkışlar ve davetliler arasında girdi.

Heyecan, Mutluluk ve jest birarada Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Nevşehirli Genç İşadamı Mustafa Özkan ve Hamiyet Özkan çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Akın Özkan'ın sünnet düğünün heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Sünnet  törenindeki davetliler arasında Nevşehir'in tanınmış simaları da yerini aldı.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da sünnet düğününde unutulmaz keyifli anlar yaşadı.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehir Sanayi Esnaflarımızdan Mustafa Özkan, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş,dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Sevgili Peygamber Efendimizin Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan minik yavrumuz Akın ÖZKAN'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.






Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74